tirsdag 21. oktober 2008

Ukens Søteste, Kristines skisse

Da er det tid for ny Ukens Søteste, her er de vi har valgt:

Camilla har valgt Jannhild sitt kort:

Dette kortet er rett og slett delikat. Pastellene som er blitt brukt, harmonerer på en fantastisk måte, og gir et rent og flott inntrykk. I tillegg har Jannhild fått med masse søte detaljer, uten at kortet virker "overlasset". Den søte sløyfen og blomstene som er brukt på forsiden og baksiden setter prikken over i'en. Et utrolig lekkert kort!!

Kristine har valgt Ninas kort:

Nina har laget et aldeles nydelig vintagekort til skissen min! Jeg ble helt betatt av det da jeg så det. Og så ble jeg så imponert over at hun hadde greid det jeg ikke fikk så godt til på mitt kort til skissen. Planen min var å ha en slik blonde rundt det ene panelet på kortet mitt, men jeg hadde noen aldeles ustyrlige blonder som ikke ville holde seg på plass. Så all ære til Nina for at hun fikk dette så flott til!

Anne Kristine har valgt Filharmonicas kort:

Kortet til Paperaddict fanget min oppmerksomhet denne uken. Fargevalget var nok det som traff hjertet mitt aller først, nydelige duse vinterfarger. Og løsningen på skissen var jo bare knallbra! De flotte juletrærne! Det ene juletreet er av papir og det andre av finèr. Og så nydelig det er pyntet med glitter og bling. Det er et nydelig og harmonisk kort! Takk for inspirasjon :o)

Anita har valgt Angellas kort:

Det er så herlig å se vinter og julekort i bruntoner! Dette kortet er nydelig i oppsett, snømannen er helt herlig, og pyntingen er utrolig flott. Vinduet er en kjempefin detalj og det ser nesten litt kaldt ut synes jeg, som om det er dogg på det:)
Vakkert kort, Angella!

Maya har valgt Maries kort:

Nydelig løsning på skissen! Herlige farger og lekre detaljer. Så lekkert med skimmer effekten i bakgrunnspapiret,og stilig med eyelet detaljene på trekanten! Nydelig malt og herlig gjennomført!
Takk for inspirasjonen,Marie :)


Åshild har valgt Filharmonicas kort:

Jeg må bare si at jeg er så imponert over hvordan du klarer å få en SÅ geometrisk skisse til å resultere i et kort som definitivt ikke er stramt i formene! Bra jobba! Kortet ditt er både lekent og vintage på én gang :) Morsom bruk av både bånd og hekleduk! Takk for inspirasjonen, Heidi!


Hanne har valgt Pia sitt kort:

Jeg syntes Pia hadde klart å bruke trekantene så flott og dekorativt på dette kortet, hele komposisjonen var så vakker! Dessuten falt jeg for fargene og detaljene, som er både spennende og harmoniske. Virkelig en flott tolkning av Kristines skisse, tusen takk for all inspirasjonen i dette kortet, Pia!

8 kommentarer:

Marie sa...

Tuusen takk for mange hyggelige ord fra deg, Maya! Med så mange flotte bidrag, er det utrolig koselig å bli lagt litt ekstra merke til, og det er veldig inspirerende :-)

Gladie sa...

Så masse lekkert dere har laga!!! Gratulerer alle sammen :)

Jannhild sa...

Ojojoj, tusen takk for flotte ord, Camilla!!!
Blandt såååå mange flotte bidrag, er det en ære å havne på denne lista :)
Ønsker dere alle en flott onsdag!!

Anne Bente sa...

tillykke tillykke alle sammen, det er bare sååå flotte ting der er lavet

Filharmonica sa...

Tusen hjertlig takk for hyggelige ord Åshild... jeg er så stolt, så stolt :-))

Paperaddict sa...

Takk og takk for mange fine ord! Blir stolt av sånt:-) Og så moro å se kortet sitt på et annet sted enn sin egen blogg...

Klem fra Hilde (Paperaddict)

Angella sa...

Oi:) Så gøy! Jeg blir overrasket hver gang jeg havner på denne lista. Det er så mange flotte bidrag, og denne gangen var jeg ikke helt fornøyd selv. Jeg gikk rundt i flere dager uten å komme på hvordan jeg skulle lage trekanter...Ja, det gikk litt rundt for meg, Hanne...hehe:)

Gratulerer til dere andre!
Tusen takk Anita for flotte ord,
Stor klem fra Angella

Nina I Carlsen sa...

Oj... Så utrolig gøy!!! Tuuusen takk for hyggelige ord Kristine! Dette var stas altså;)Og det er faktisk første gang jeg har fått til blonde rundt kanten:D

Klem fra Nina;)