tirsdag 14. oktober 2008

Ukens Søteste, Grønt & Brunt

Så masse fint i grønt og brunt dere har laget!:)

Her er Ukens Søteste

Hanne har valgt Snuppeline sin bok
"Er den laget av lær?!" var det første jeg tenkte da jeg så denne boken, og selv etter å ha studert den mange ganger lures jeg stadig :) Så har Tonje dekorert boken så flott og delikat at den bare er til å nyte. Rik på detaljer uten å være overlesset, og alt er plassert så "riktig" og selvfølgelig. På en flate på denne størrelsen er det en kunst, og jeg falt altså helt for dette vakre, lille kunstverket.


Anne Kristine har valgt Anita sitt kort
Dette kortet utstrålte så god stemning og harmoni. Likte veldig godt fargetonene og fargevalget på den søte lille hänglarjenta. Nydelig satt sammen med den røde rosen , charms og de brune kvistene. Masse inspirasjon å hente i dette kortet . Dere må ta en titte i bloggen hennes og se alle de detaljerte bildene hun har tatt av kortet og den søte pusekatten Sheeba som hjelp til :o) Takk for all inspirasjon du gir, Anita!


Maya har valgt Pia sitt kort
Ett fantastisk lekker kort! Nydelige brune og grønne nyanser,ett varmt og innbydende kort! Lekkert motiv og nyydelige detaljer! Ett kort til å bli glad av!!! Tusen takk for inspirasjon,Pia :)


Kristine har valgt Milli sitt kort
Jeg velger Camilla(Milli) sitt kort denne uken. Hun har laget et aldeles nydelig høstkort til utfordringen. Det er nydelig og forseggjort både inn som utenpå. Flotte dekorelementer og den hasselnøtten er jo bare det søteste. Og så har hun presentert kortet på en flott måte med hasselnøttblader og -nøtter da hun skulle ta bilde av kortet! Totalt sette det rålekreste høstkortet jeg har sett!


Anita velger Camilla sitt kort
Dette kortet er nydelig i fargetoner og oppsett! De grønne og brune fargene på Tilda matcher fargene på blomsten perfekt. Kjempefint med swirlene under blomsten som tar opp igjen swirlene i bakgrunnsarket. Detaljer og oppsett gjør dette til et helhetlig og gjennomført kort. Takk for inspirasjon, Camilla!


Tusen takk til alle dere som deltar på utfordringene våre, dere inspirerer oss alle som en!:)

4 kommentarer:

Camilla sa...

Weee! Så gøy!!:) Takk for gode ord Anita!! Denne oppgaven har faktisk inspirert til å lage mer i grønt og brunt.

Gladie sa...

Fantastisk! Jeg er så imponert over hvor mye lekkert dere har fått til å lage med bare de to fargene. Gratulerer alle sammen! :)

Maria sa...

Nydelige, vakre, fantastiske kort. SÅ herlig inspirasjon! Gratulerer til de velfortjent utvalgte


Maria :)

Anita Hagen sa...

WOW dærsken, så ikke denne før nå jeg. Tusen tusen tusen hjertelig takk Anne Kristine. Dette var helt storveis asså *smiler trill rundt*

Tusen hjertelig takk alle sammen i Sukkersött. Dere gjør en fantastisk flott jobb. Gleder meg til å følge dere videre!

Klem fra Anita