tirsdag 7. oktober 2008

Ukens søteste, Bibbis utfordring

Nok en uke er vi veldig imponert over alle de fantastiske bidragene dere har levert inn! Utrolig nydelige kort alle sammen:) Her er Ukens Søteste:


Anita har valgt Lena Katrine sitt kort:
Dette kortet har helt nydelige fargekombinasjoner og er fantastisk flott fargelagt! Hele kortet er så forseggjort og detaljert at jeg ble sittende og se på det leeenge!:) Et utrolig nydelig kort, min desiderte favoritt denne uken!:)


Maya har valg Jorunn sitt kort:
Når jeg klikket på linken for å se på kortet til Jorunn,så strømmet julemusikken ut i stua :) En perfekt sang for å få frem julestemningen,og når da kortet kom frem var WOW faktoren høy!! Med nyydelige farger,detaljer og ikke minst motiv,så oser kortet av julestemning! Motivet er lekkert fargelagt og detaljene er prikken over ièn! Tusen takk for inspirasjonen,Jorunn!


Hanne har valgt Marianne sitt kort:
Dette kortet syntes jeg var så vakkert! Rent og enkelt, lekkert gjennomført med nydelige fargesammensetninger. Motivet er nydelig malt, og ved å bygge det opp på flere lag på denne enkle måten har det fått så fin fokus. Tag'en i krympeplast var en stilig detalj. Nydelig...


Åshild har valgt Anne Bente sitt kort:
Jeg er egentlig litt mer englete enn nissete og pepperkakete av meg når det kommer til jul, men dette kortet var så herlig at det bare måtte bli mitt ukens søteste! For det første, så liker jeg tankegangen bak kortet. Du har virkelig gjort dette kortet med ’våge å prøve noe nytt’-innstilling! Det er bra J For det andre, så er kortpatenten genial enkel! Og for det tredje, så er det lekkert laget! Takk for inspirasjonen, Anne Bente!


Kristine har valgt Kari sitt kort:
Jeg syns Kari har løst denne utfordringen så bra. Et kjempeflott julekort har det blitt med supre lommer til tags og hilsener. Og det er så lekkert pyntet på alle sider. Absolutt min favoritt!


Anne Kristine har valgt Solveig sitt kort:
Denne uke var det Solveig sitt kort som fanget min oppmerksomhet. Likte så godt fargene hun har brukt, det skapte så flott julestemning i kortet. Brettingen er jo bare helt fantastisk. Og flott med snømannen som er klippet ut og plassert på framsiden. Flotte snøkrystaller som er plassert på en fin måte som fremhevet julestemningen. Takk for inspirasjon!Og til slutt må jeg bare si: Følg med i morgen også!;)

10 kommentarer:

Maria sa...

Så kjempenydelige kort dere har valgt ut. Kan sitte leeenge og beundre kreasjonene :) Gratulerer til allr ukens søteste!!!

♥ Kari ♥ sa...

Ååå, nå ble jeg vel glad Kristine!♥ Så utrolig koselig!! ♥
Tuusen takk for kjempekoselige ord og for at du valgte mitt kort!
Blir helt rørt her!

Jeg har sagt det før, men gode ting kan man jo si mange ganger! ♥
Dere i Sukkersött gjør en fantastisk jobb på alle mulige måter! Dere lager de nydeligste kort, inspirerer og gleder med koselige kommentarer, og ikke minst gjør hver uke spennende med nye flotte utfordringer! ♥
Heia Sukkersött!!

Klem til dere alle
fra Kari

Solveig sa...

Tusen tusen takk Anne Kristene!!!
Ååå nå ble jeg rørt av de fine orda! :-)
Det lages så mange kjempeflotte kort, og at det for andre gang ble et av mine kort som ble ukens søteste........:-)
Veldig inspirerende altså!!
Ser fram til hver fredag og nye utfordringer!!
Og ikke minst alle de flotte korta fra designerteamet!!

eba sa...

Det var mange nydelige kort! Wow. Gratulerer alle søte! ;)

Gladie sa...

Fantastisk mye lekkert! Gratulerer, alle sammen! :)

Carina sa...

Gratulerer til alle ukens søteste, nydelig kort allesammen.

Unknown sa...

ÅÅåå tusen tusen takk Maya, for at du valgte kortet mitt og for dei fine orda!! <3 <3 <3
Blir heilt rørt eg! *snufs*

Nyydelige kort dei andre har plukka ut også, mange flotte bidrag som kom inn, nydelig vinnar kort og ikkje minst nyydelige DT bidrag!

Er så glad kvar gang eg får tid til å være med på utfordringane her, og eg følger med, sjølv om eg ikkje alltid får tid å delta. :o)

klem,
Jorunn

Angella sa...

Så mange nydelige kort! Gratulerer alle sammen:)

Angella

Lena Katrine sa...

Oi, nå ble jeg overrasket - og kjempeglad! Tusen takk, Anita, for at du valgte nettopp mitt kort - og for kjempekoselig kommentar!

Liker så godt utfordringene deres - varierte og spennende, og masse inspirasjon i DT-kortene!

Stor klem til dere alle!

Camilla sa...

Vilka fina kort ni har i bloggen tjejer!!