fredag 29. januar 2010

Utfordring #70 - Skisse og DesignerVikar

Det er fredag igjen og i dag er dagen da vi skal fortelle dere litt om vårt nye konsept. Men før vi gjør det så vil vi fortelle dere hvem som vant forrige ukes utfordring(#69 - Barnesang) og vinner et gavekort fra Crop Stop. Det ble :
Gratulerer så masse til deg Hilde. Send oss en epost til sukkersottblogg@gmail.com så sender vi deg detaljer om gavekortet!
Så er det på tide å fortelle dere om det nye konseptet vårt som vi har valgt å kalle DesignerVikar. Det går rett og slett ut på at den siste fredag i måneden så er det ikke vi i DesignTeamet som lager inspirasjonsbidrag, men vikarer. Det vil si at hver av oss designere velger seg en vikar som skal lage et inspirasjonsbidrag. Vi har valgt å gjøre dette for å få vist den store allsidigheten og kreativiteten det fins der ute i de skandinaviske kortlagerhjem. For hver gang vi har DesignerVikar, vil vi velge nye vikarer. Så det betyr at vi får sjansen til å vise frem masse talentfulle kortlagere hver gang vi har DesignerVikar. Kanskje er du den heldige som blir valgt som vikar neste gang?

Så over til ukens utfordring. Sponsor denne gangen er Inkido.
Premien er 14 HELT NYE mønsterpapirer designet av vårt DT-medlem Kristine, pluss 5 stempler. Papirene er helt nye og vinneren vil bli en av de første som får disse papirene.


Oppgaven denne uken er en skisse som er laget av Kristine. Den ser slik ut:
Og her er de aldeles nydelige inspirasjonsbidragene som våre aller første DesignerVikarer har laget. Nyt dem!
Gøril  er vikar for Marte:
Anja  er vikar for Pia
Jannhild er vikar for Kristine:

Kine vikar for Carina

Ida er vikar for Camilla
Hanne er vikar for Hanne :)


Så nå gleder vi oss til å se ditt/dine bidrag til skissen. Husk at fristen for å være med er neste torsdag kl 22:00, og at alle bidrag må leveres inn gjennom MckLinky(se nedenfor)!
Lykke til og så ønsker vi dere alle en god helg!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Så utrolig tøft og smart konsept, jenter (og gutter, hihi)..! For en flott måte og få vist frem fantastiske kortlagere på!

Superfine bidrag fra vikarene deres! Ha en fin helg alle sammen:)

Go'klem fra Cathrine =)

Line sa...

Er helt enig med Cathrine. Kjempeflotte kort Fra vikarene og en smart måte å få vist frem kreativiteten rundt omkring på.:-)

Bococco sa...

Ja, dette var smart!

Jeanette sa...

Dette var et kjempemorsomt konsept! Jeg gleder meg til å se hva dere finner på neste gang. Herlige bidrag fra alle sammen! Overveldet!

Guro sa...

Så morsomt med vikarer, det blir spennende :-)
Nydlige DT kort, alle sammen og en spennende skisse.

Ha en flott helg!

Klem Guro

LivArtNow sa...

For noen fantastiske vikar bidrag!! Dere er såååå flinke alle sammen :)

Linda

eba sa...

Artig konsept!! :) Mange superflotte bidrag fra vikarene denne uka!