tirsdag 11. november 2008

Ukens Søteste, Tekstil

Igjen må jeg bare få si hvor fantastisk flinke dere er alle sammen! Så utrolig masse fint dere har laget med tekstil, det ene mer lekkert enn det andre;)

Her er Ukens Søteste:)

Maya har valgt Anne Bente sine tagkort
Her oser det av gammeldags jul!! Får tankene over på den gode gamle julefeiringen :) Så herlige motiver, nyydelig pyntet og så stilig med bølgepappen! Knall lekre tagkort, Anne Bente, tusen takk for inspirasjonen!

Hanne har valgt Veronika sine lekre gaveposer:
Av alle flotte bidrag til denne utfordringen valgte jeg disse flotte gaveposene. Jeg synes fargene er så flotte, og på det enkle designet har Veronica brukt båndene så effektfullt, sånn at mønsterpapiret og blomstene kommer enda bedre frem. Enkle og utrolig stilige! Håper også posene bidro til at jentene overlevde helgens strabaser :)

Åshild har valgt Line sin posteske
Det blir lissom feil å skulle beskrive denne boksen med ord. Den må nytes - med blikket. Og aller helst skulle jeg sett den med fingrene også :) Den er bare rett og slett vakker! Og elegant. Og så liker jeg at den likevel er så enkelt pyntet. Det må jo være en fryd å ha denne stående fremme - full av koselige julehilsninger! Takk for inspirasjonen, Line!

Anne Kristine har valgt Joanna sitt kort
Dette flotte julekortet til Joanna fanget min oppmerksomhet denne uken. Nydelig pyntet med et lekkert julestoff, og så stilig med et trappekort!
Fine farger hun har brukt og flott pyntet!
Flott bruk av tekstil Joanna :o) Takk for inspirasjon!

Camilla har valgt Heidi sitt kort
Denne uken ble jeg veldig sjarmert av Heidis kort. Det er første gang hun deltar på en utfordring, og for en debut!! Motivet med grisen er helt herlig og er malt på en flott sart måte. Bradsene i hjørnene matcher fargen på grisen, dette syntes jeg var veldig stilig. Blomstene, blondene og tag'en bak grisen gir et flott og helhetlig inntrykk! Et grisefint kort, Heidi! Takk for inspirasjonen!

Kristine har valgt Camilla sitt kort
Åååå for et herlig kort Camilla har laget. Likte så godt hvordan mønsterpapir og blomster matcher. Masse flotte blomsterdetaljer. Et veldig gjennomført kort fra utside til innside!

5 kommentarer:

Camilla sa...

Å, så morsomt! :) Tusen takk for så mange fine ord, kjempegøy å bli valgt ut blant så mange utrolig fine kreasjoner. Og takk for fantastisk inspirerende blogg!

Klem fra gla-Camilla

Anne Bente sa...

åhhh, så hyggeligt, 10000 tak for de søde og skønne ord, det sætter jeg stor pris på skal i vide.

jeg er ikke en god kortmager, men denne blog inspirer mig bare sååå meget, og som man siger øvelse gør mester:)

ha en god og kreativ dag alle sammen,

Kim Piggott sa...

Stunning!
These are just the most beautiful creations.
kim x

Veronica sa...

Tusen takk for at jeg ble valgt denne gangen! Jeg blir alltid så inspirert av alle som deltar på utfordringene her:)
Å ja, posene ble godt motatt!

Joanna sa...

Wow, nå ble jeg jammen overrasket :) Tenk å bli valgt ut for annen gang og det iblandt alle de superflotte kortene som var med. Tusen takk til deg Anne Kristine ( Stor Klem )

Jeg tror jeg gjentar meg, men jeg kan ikke si ofte nok hvor mye jeg føler meg hjemme på denne bloggen takk DT og alle som deltar.


Klem fra Joanna