tirsdag 25. november 2008

Ukens Søteste, Inkywings

Det var ikke lett, men her er de vi har valgt som Ukens Søteste:


Hanne har valgt Hanne/limogglitter sitt kort:
Det er ikke ofte jeg blir stum, men det ble jeg av dette fantastiske kunstverket her! Det er en genial idé å lage en veske, og det er helt utrolig å klare å lage den så nydelig som dette, med tyllbiten stikkende opp som den vakreste effekt. Resten av kortet er spekket av lekre detaljer, som alle får komme til sin rett, og tenk å få laget stempel av sin mors håndskrift, så personlig og flott! Dette er et kunstverk, Hanne, med masse lekker inspirasjon. Tusen takk for at du delte dette med resten av verden :)


Anne Kristine har valgt Lisa Alisa/Oxana sitt kort:
Denne uken var det Oxana sitt kort som jeg falt for...det var fargekombinasjonen og den søte julestrømpen som krøp inn i skaperhjertet mitt :o) Det var så nydelig med de rosa blomstene og sammen med den duse nydelige grønnfargen. Skikkelig sukkersött kort :o)
Stilig med alle de lag på lag med papirene og den rosa rammen hun har bak julestrømpen.
Virkelig et nydelig julekort med noe søtt til! Takk for inspirasjon Oxana.


Camilla har valgt Minelly sitt kort og kremmerhus:
Minelly har laget et utrolig flott kort med tilhørende kremmerhus. Kortet oser av kreativitet. Hun har faktisk laget juletreet selv, og teksten med god jul er laget som små pakker, noe så finurlig!! Detaljene gjør at kortet får et delikat og sart utseende, spesielt godt liker jeg perlene hun har brukt. Alt i alt et nydelig julekort og tilhørende kremmerhus! Her ble jeg veldig inspirert!


Maya har valgt Turid sin eske og gløgg:
Noe så lekkert! Så utrolig gjennomført og nyydelig laget! Lekre bånd,og nydelig tag :) Innsiden av esken er bare fantastisk! Med alle detaljene så samstemt og vakkert laget. Jeg har vært innom bloggen din flere ganger bare for å sitte å oie meg over hvor vakkert dette er! For en fantastisk gave å motta :)
Tusen takk for inspirasjonen,Turid!


Anita har valgt Gro sine til-fra esker:
Disse eskene var bare helt utrolig kule! Så kreativt og morsomt, og tenk så gøy å få da! Eskene er så utrolig søte, og jeg må bare bøye meg i støvet og si at jeg kommer nok kanskje til å låne denne idèen din, Gro:)

Takk til alle som er med på utfordringene våre og sprer kreativitet og skaperglede!:)

8 kommentarer:

Turid sa...

Tusen, tusen takk Maya! Jeg er virkelig kjempeglad og rört for å bli utvalgt blant alle flotte kunstverk denne uken. Sukkersött är det perfekte sted å hente inspirasjon, så koselig om jeg kan inspirere andre.
Klem Turid

Anne Bente sa...

tillykke tillykke til jer alle, sååå flotte inspirerende bidrag.

Fredhøy - Gro sa...

Tusen takk Anita!! Dette var utrolig gøy!! Og takk for all inspirasjon jeg får mulighet til å hente her på Sukkersøtt!

Klem fra Gro

Minelly sa...

Tusen takk for at dere valgte mitt kort denne uken her,blir veldig stolt:)))

Gratulerer til dere andre også,fantastisk mye kreativitet på gang!

Camilla sa...

Kjempefortjent til alle, så utrolig kreativt og flott:)

Masse inspirasjon å få her!

Kim Piggott sa...

Wow stunning work!!!!!!!!!!!
kim x

Anonym sa...

Hej,
OOOOO, vilka fina skapelser. När jag ser era kort och korg osv. Vågar jag inte lämna in mina. Ni är så himla duktiga. Kommer ni någon gång till Sverige och ge kurs? Då ska jag anmäla mig boms.

Kram
Christine

Hanne sa...

Tusen takk Hanne for fine ord om kortet mitt! Dette er veldig, veldig hyggelig!

Det er så mange kreative kortlagere og scrappere som deltar på utfordringene her hver uke. Kjempefine utfordringer også!