fredag 28. mai 2010

Utfordring #86 - DesignerVikar

Tusen takk til alle dere som bidro med flotte kort og prosjekter forrige uke! Det er imponerende å se alt det flotte som blir laget rundt omkring.
Det er derfor med tristhet at vi i Sukkersøtt må komme med nyheten om at bloggen tar en pause på ubestemt tid. Design Teamet har i fellesskap besluttet å stenge bloggen, da vi alle er opptatt på hver vår kant. Vi vet dette er triste nyheter for alle våre trofaste følgere og utfordringsdeltakere, og det er med trist hjerte vi gir dere denne nyheten. I den sammenheng lurer vi da på om det er noen som er interessert i å overta Sukkersøtt-bloggen? Hvis det er noen som melder sin interesse i løpet av sommeren, så blir vi kjempeglad. Ingenting hadde gledet vår hjerter mer enn at noen barmhjertige sjeler ville tatt over.Vi fra det gamle Sukkersøtt Design Teamet vil være behjelpelig med innføring i alt som har med bloggen å gjøre før den eventuelt overlates til nye. Så vi gir en frist for eventuelle overtakere å melde sin interesse innen 01. august 2010. Har vi ikke hørt noe fra noen innen den tid, så legges dessverre alt ned. Kontakt oss på epost(sukkersottblogg@gmail.com) hvis du er interssert.

Før vi avslører vinneren av forrige ukes utfordring, så vil vi rette en stor takk til alle dere som har fulgt oss og vært med på utfordringene siden bloggen startet 1.august 2008:)
Tusen takk!!

Den heldige vinneren av sist ukes utfordring, som vil få et clearstamp og 3 valgfrie digitalstamps fra DewDropCraftz er:
.
.
.
.
.
.
.
NUNT

som har laget dette flotte kortetGratulerer så mye! Send adressen din til sukkersottblogg@gmail.com, så vi får sendt deg premien.


Og så til ukens utfordring.

Det er siste fredag i måneden, og vi avslutter som vanlig med  å overlate kortlagingen til våre Designer Vikarer. Camilla har laget skissen til denne ukens utfordring, og det er en drøm å se resultatet fra de dyktige og kreative vikarene våre!

Ukens sponsor er North Star Stamps


Og siden dette blir den siste utfordringen fra oss i Sukkersøtt, har vi bestemt oss for å dele ut flere premier,

1. premiekit inneholder2 premiekit inneholder


3.premiekit inneholder4.premiekit inneholder

May-Bente er vikar for Marte:


Jette er vikar for Pia


Angella er vikar for Kristine:


11 kommentarer:

Hildegunn sa...

Flotte bidrag og flotte vikarer!
Utrolig trist at dere skal legge ned bloggen, men jeg skjønner godt deres avgjørelse! Det tar nok litt tid å drive en slik blogg.
Håper at noen ønsker å drive den videre!

PS: kan dere legge ut skissa også?

Nunt sa...

OMG jeg vant! Og OMG du slutter :/ Det har vært mye flott her, dette er syn :/

Trine Lise sa...

Så trist å høre!!!
Jeg gleder meg til hver fredag etter jobb, for da er det rett inn på pcn for å for å la meg innspirere av ukens utfordring.
Nei og nei, så sørgelig...
Men for all del, jeg forstår deres besluttining. Dette er en tidkrevende jobb.

Åhh, som jeg håper det dukker opp noen dyktige damer til å ta over denne fantastiske utfordrings bloggen.

Dere må ha messe lykke til alle sammen, og takk for fantastisk innspirasjon uke etter uke.
Dere vil bli savnet!

Stoooor og trist klem fra Trine Lise

Guro sa...

Så trist!!! Men skjønner dere også, utfordringsblogger tar masse tid, uten tvil... Takk for alt dere har bidratt med fram til nå uansett.
Spennende skisse dere har laget, den må definitivt prøves :-D

Mim... sa...

Trist, trist, trist om denna underbara blogg utmaning försvinner!! Jag förstår det måste ta otroligt mycke tid men NI har inspirerat, triggat, utmanat mig att växa och bli bättre som kortmakare! TACK TACK TACK!!!!! Hoppas att någon vill driva detta vidare.

Anonym sa...

Så trist å høre. Dere har vært min favoritt-utfordringsblogg. Men skjønner det tar mye tid. Takk for det dere har gitt.

Janniche Drivdal Eriksen sa...

å så trist:(
dere har jo så mange flotte utfordringer og flinke designere
håper virkelig noen overtar etter dere!!!!!!!!!
takk for all inspirasjon dere har gitt meg!!
klem fra janniche

Cina99 sa...

Men... så ledsamt att höra att bloggen kommer att stängas :( Sukkersött har alltid varit en av mina favoriter! Förstår dock att ni har annat i era liv som går före det här med att sköta bloggen ;)
Klem
/Cina99

Angella sa...

Kan noen være så snill og ta over denne bloggen....???
Dette er min favorittutfordringsblogg, og bør derfor ikke forvinne *snufs* :(

Ønsker dere i sukkersøtt lykke til videre. Dere har vært fantastiske og jeg har kost meg masse sammen med dere i bloggverden og noen også IRL.:)))

klem fra meg
Angella

Silje sa...

Tusen takk for alle de flotte utfordringene og inspirasjonen dere har gitt meg. Sukkersøtt var mitt første møte med utfordringsblogger og har vært min favoritt siden! :D Lykke til videre med alt fremover også håper jeg at noen finner tid og inspirasjon til å drive videre! :D

Klem fra Silje!

PS. flott skisse! :D

mettepip sa...

Tusen takk for flotte utfordringer og en kjempefin blogg! Håper noen vil overta stafettpinnen.
Lykke til videre!